Wednesday, December 29, 2010

51 tahun


29 Desember 2010, happy birthday to my beloved mother. Walaupun saya tahu dia tak mungkin akan membaca blog ini, facebook atau twitter kerana dia tak tahu apa pun pasal dunia cyber, tapi saya nak jugak mengabadikan tulisan di laman peribadi ini untuk dia.

"Selamat hari lahir, semoga emak di sihatkan tubuh badan, di murahkan rezeki dan dilindungi daripada perkara-perkara yang buruk dan dijauhi dari manusia yang berniat jahat. Amin"


2 comments:

Aja said...

SAYER xboleh tgk muke makcik2 sayer lama2..
sbb muker diorg seme sama dgn muke arwah mak sayer...
klu tertenong lama2, kompom bergenang air mata ini....huuuuuuuuuu~

We cannot find another mom to replace our mom...it'll be never d same...huuuuuu~

j.u.l.i.e said...

aja: a'ah mmg muka diaorg sume sama je.Nobody can replace our mom, you are right.

semoga roh arwah mak teh bahagia di sana,amin...kak yie cuma ada sorang mak teh je,xde mak teh yg lain...huhuuu..