Tuesday, January 18, 2011

mood oh mood

Dah upload gambar-gambar di Miri dan Mulu di FB, cuma gambar kat Deer Cave dengan Lang Cave je belum upload. Banyak sangat la pulak. Nak update blog, tapi belum ada kekuatan jari nak menaip banyak2...huhu...

Dan sebenarnya aku takde mood. Ingatkan masuk ofis selepas seminggu bercuti akan dapat perkhabaran gembira, rupanya.....ermmm....

Aku sangat frust!

8 comments:

Kehelan said...

kenapa yek?

bonus?

increment?

tukar department?

tukar management?

mungkin dh sampai masanya utk berhijrah...

insyaAllah, carilah hikmah yg tersembunyi :)

bain said...

apa p'khabaran gembira yg cik biskut harapkan?? bonus?? confirm xde.. increment?? xnmpak bayang.. bau pun tarak.. keja?? blambak2..
rasanyer mcm bkeja dgn hj bakhil dlm ceta labu labi la plaks.. ahaks..

j.u.l.i.e said...

kay: biasa la..increment & bonus. Bonus tu aku bleh accept lg,tp increment tu yg sedih sgt.terus moral down, 1 sen pon tarak! rmai yg dh siap sedia nk anta tender...hahaha

bain: cik biskut ingt dpt la pecahkan gunung emas,rupanya idak...bayang2 gunung emas pun x nmpk. we work for nothing la...keje dgn haji bakhil pun tak mcm ni aku rasa....sedih den..

bain said...

cik biskut jgn plak tender.. kang saper plaks nak repair air-cond opis biler rosak.. kek sue dah xlarat nak masuk dlm ducting tue.. nak ngendong anak 5 org lagi.. hikhikhik..

liza aziz said...

ape lagi julie,, sila update resume. hehe

j.u.l.i.e said...

bain:hahaha...cik biskut reti buat biskut je,repair aircond cik biskut x pndai,cik biskut blom abes menuntut ilmu dgn kak suzilawa..

liza: hehe...tangan ni mmg dah gatal2 nk update resume..

cinta said...

skang musim org update resume ea? (wat2 tanye lak..kih2

j.u.l.i.e said...

siti: begitu la nmpknya...hikhik