Tuesday, February 15, 2011

yang, kasih dan cinta

It's not about hati dan perasaan. This is about human name. I have met with 3 cute girls. Their names are cute too. Guess what?

Yang Nur Zulaika
Kasih Nur Shafika
Cinta Nur Shafika

I'm not sure their names spelling are correct or not, but the cutest part is the 1st name of these 3 girls, Yang, Kasih dan Cinta. Saya terjumpa mereka ni secara tak sengaja. I heard their mother calling "Kasih..........Cinta...". Cute huh.

From my observations, Yang and Cinta are tough and a little rough, but Kasih is more gentle, and she have beautiful eyes!. Nama pun Kasih kan, macam sesuai dengan perwatakan lembut, dan Kasih lebih kurus berbanding Yang dan Cinta. Haha, aku dah takde keje memerhatikan anak orang pulak.

3 comments:

gerbera said...

Unik jugak parentnya

Fiza said...

creative

j.u.l.i.e said...

miza & fiza: yup unik dan kreatif,bila dgr diaorg pggil nama anak2 tu rasa sedap je bunyinya..