Tuesday, March 15, 2011

cinta hati

Finally, kamera aku dah keluar hospital. Sebulan juga tenat. Operate, ganti apa yg rosak. Kos rawatan? rasa nak meraung, boleh beli sebijik lagi kamera baru.

Aku rasa kalau aku tak push orang kedai tu nak cepat, sampai hari ni kamera aku still tak siap-siap. Cuak la kan, next month dah nak pegi KK, mana boleh tak ada kamera.

Ini pengajaran untuk aku yg selalu cuai.


Mode: Insaf.

5 comments:

blurr33 said...

kena bayar ke julie?? warranty tak cover ke? patutla pegi jengka ko melenggang mak minah je.. tergerak gak hati aku nak tanya G12 ko mana..

Kehelan said...

kalu sama kos dgn kamera baru, ko tinggalkan aje kamera tuh kat kedai, beli kamera baru... hehehehe

ok, nnt bermula la fotoshoot terbaru! hehehehe

j.u.l.i.e said...

blurr: yup kena bayar,warranty tak cover sbb aku jatuhkan,kira silap sndiri la.Yer..mmg melenggang mak minah la kt jengka,menumpang kasih kat kamera org jerrrr...

kay: aku pejam mata je gi bayar,dugaan btol.nk bli kamera baru lagi la x mampu..pkai je la yg ada ni,janji lepas ni kena jaga baik2.

Fiza said...

Mcm x berbaloi lah plak kan tp nk wat camne... apa2 pun nasib baik dh OK... gambar sakan lah lps nie :-)

j.u.l.i.e said...

fiza: nsib la, kos dia bleh bli sebijik compact canon yg kecik...adeh...adeh..