Wednesday, July 27, 2011

JLo - Live Luxe

Tadi teman Kak Su pegi AmBank, lepas tu tetiba datang perangai jahat terpesong pegi Sogo. Niat mula-mula nak riki-riki kasut, tapi satu kasut pun saya tak berkenan. Tup-tup terbekenan kat perfume ni...Live Luxe from JLo. Bau dia ada fruity-fruity sket. Jatuh cinta pandang pertama la. Ni Kak Su punya pasal la ni....dia yg memperkenalkan pada saya perfume ni. Dulu dia rekomen Forever and Ever from Dior, ni Live Luxe pulak.

Apakah, bilakah, bagaimanakah harus saya mendapatkannya....harus,harus,harus...




1 comment:

irfanvsirhas said...

hehehee...tapi u suke yg i rekomen kat u kannssss....
i tau la...hehehee..
mana tau dapat bonus..bole la tangkap satu...