Thursday, July 14, 2011

selepas 3 tahun

Tengahari tadi buka fail yang simpan semua sijil-sijil, diploma, degree la bagai...nak cari satu sijil ni tapi benda lain pulak yang saya jumpa. Sesuatu yg membuat saya terperanjat. Benda ni tersimpan rapi, masih dalam sampul, masih bergam cantik, tak pernah buka hampir 3 tahun! Selama ni duk buka fail tu memang nampak ada sampul surat warna biru, tapi tak tau kenapa tak terpikir pun nak bukak, tup-tup hari ni terbuka hati nak buka.

Rupanya isi dalamnya ialah kad perpisahan dari company lama dulu, VME Process di Seksyen 26, Shah Alam. Tak sangka rupanya diaorang ada bagi kad masa saya nak resign dan kad ini saya buka hanya selepas 3 tahun..!

senyum sorang-sorang je baca kad ni..
apasal la tak perasan kewujudan kad ni dalam fail saya selama ni...

terus teringat muka sorang-sorang....Irene, Ana, Jane, Max, Nasrul, Zue...
sapa ntah lagi...lupa..


Apa kabar la agaknya mereka semua?


3 comments:

en_me said...

byk memory kanns.. ehehe

gismo82 said...

nasib baik bukak kad tak kuar cendawan..kalau tak lagu haru..he..he.he..

j.u.l.i.e said...

en_me: byk juga...setahun kt situ..

gismo: hehe..hampir2 bercendawan jugak lah