Wednesday, January 4, 2012

ombak rindu

Saya agak ketinggalan untuk menonton filem box office yg dikatakan berjaya mengutip kutipan berjuta-juta ni. Novelnya saya belum khatam. Nak buat ulasan pun tak berapa nak reti. Apa yg saya rasa semasa menonton filem ini ialah.........boring.

Tapi lagu tema nyanyian Adira dan Hafiz saya boleh terima. Lagu tu sangat syahdu.

Kadang-kadang saya terfikir, filem tu yang boring ke atau saya tak ada perasaan semasa menonton?

Lain orang, lain pendapat mengenai filem ni.

Tapi ada satu perkara yg saya suka....perkara yg tak ada kena mengena pun dengan filem ni...

Oh, Lisa sangat cantik berpakaian begini!



Tak ada kena mengena kan...

3 comments:

gerbera said...

Memang boring pun. Orang ramai excited nak tengok sebab baca novel ,sebab ada aron aziz or sebab maya karin n lisa. Untung la penerbit filem ni dapat untung juta2, budget takde la banyak pun keluar.

Fiza said...

aku suke jer :-)

whooz said...

aku tak tengok lagi, tak berkesempatan

bai tgk aritu, aku curi-curi dengar sambil buat kerja. nanti nak tengok betul2