Friday, January 6, 2012

ikrar

Saya....saya....berikrar, akan menurunkan berat badan saya yang dah naik sebanyak...ehem..5 kilo. Damn!

Saya...saya....berikrar, akan mengembalikan berat badan saya yang asal.


Doakan saya berjaya.


@__@

5 comments:

Kehelan said...

berat sy juga naik, 2 kg dari target yg saya nak!

tp nnt awak pregnant, cemana?

whooz said...

saya pun naik..hhaha apa ni GGK pakat naik berat

gerbera said...

Saya pun nak berikrar burn 5kg of fat away

whooz said...

GGK = Geng Gainweight Ke?????

j.u.l.i.e said...

kay: hehe...pregnant? tu trpaksa skip lah program diet...tp selagi x pregnant...i'll try my best...hoyehhh..

huz: ni knp semua pakat2 naik badan ni? ingtkn aku sorg je...haha
yup...GGK = Geng Gunung Ke, Geng Gila Kamera...terbaru...Geng Gainweight Ke..lepas ni apa pulak....hahaha

meeza: ko dari dulu aku dgr nk burn fat...bkn ke ko maintain je....(eh tp aku dh lama x jumpa ko sbnrnya...hehe)..so aku x tau bdn ko mcm mne,tp aku sure ko maintain...pasti ni.