Monday, January 9, 2012

rumah peranginan persekutuan

Rumah Peranginan Cameron Highland

sofa di luar bilik untuk santai-santai

sofa lagi..

bilik tidur yg selesa..

...dan luas..

balkoni..

bilik air yg bersih

ruang di luar dekat pintu masuk..

playground untuk kanak-kanak disediakan di bawah..

Cheap and comfortable. Rumah Peranginan Persekutuan Cameron Highland is located in the middle between Brinchang and Tanah Rata had provided accommodation for government employees with a very cheap price. It's only RM25/night for Bilik Biasa. Bilik biasa pun dah selesa gila, apatah lagi apartment atau banglo.

Layari http://peranginan.bph.gov.my/ untuk tempahan (untuk pekerja government je, kalau ada sedara or kawan yg kerja government boleh la mintak guna nama dia dengan syarat dia kena ikut skali), tapi untuk Cameron Highland ni macam dah full je untuk sepanjang 2012.

4 comments:

Fiza said...

Patut lah sekrg dah rajin ke Cameron.... hehehehe

tasekM said...

lamanya tak pi cameron...

j.u.l.i.e said...

fiza: xde la rajin sgt :)

tasek: pi la,kt sana lagi syok nak snap2 gmba..

Anonymous said...

2012 da booked...tp sedeynye...from 1st april-30sept under renovation.....cancelled by bph....kene la amik blk wet...