Thursday, January 19, 2012

sunset & sunrise

Sunset at the beach in Pulau Indah..I took this pictures using tripod, but still macam blur je...nampak sangat tangan tak bedung...





Sunrise pulak....







At the beach...first time in my life, saya nampak dolphin berenang-renang dengan gembiranya...besar tau dolphin tu, selalu tengok kat tv je, ni nampak sendiri depan mata....jauh nun di tengah laut.


4 comments:

june said...

alamak nak kiss tu yg pikir 2-3x nk komen. haha.. pandamaran tu dekat la dgn rumah sufi. serius ke ada dolphin kat klang tuh.. mcm xcaya je. xyah la gi oz nak tgk dolphin kat laut klu camnih..
btw, ni blog baru sy.. =b

j.u.l.i.e said...

june: mgkin im lucky kot dpt tgk dolphin...mmg jakun...tp tgk dari jauh jela..x sempat plk nk snap gmba...

actually tu 1st time dgr nama pandamaran...hehehe..umh sufi kt situ rupanya..

gerbera said...

Ada rupanya dolphin kat malaysia ni

j.u.l.i.e said...

meeza: dia tersesat kot....hehe