Friday, May 25, 2012

hobi baru

Sekarang ni...sekarang ni la...hobi aku makan, makan, makan. Tiap kali buat check-up, risau sorang-sorang sebab takut terlebih naik berat badan. But so far, berat badan naik pada paras yang tidak membimbangkan (alhamdulillah...hehe).

Aku bukan penggemar ayam sebenarnya sebab aku lebih suka ikan. Tapi sesekali layan ayam goreng rempah ok juga. Lokasi ini tak jauh, di UTM KL. Dekat aje. Cik puan lawa perkenalkan lokasi ni. Pada aku the taste of ayam rempah is so nice and yummy. Tapi pada tekak orang lain tak tau lah.

Hidangan ini datang bersama ayam (of course la kan), lauk lemak daging, sambal belacan dan sedikit sayur. Aku habis makan sepinggan tu..(sungguh tamak haloba)..
 
Sebelum datang ke Secret Recipe, aku sebenarnya nak beli Chocolate Indulgence, tapi bila dah masuk dalam kedai, terus berubah fikiran sebab aku nampak kek ni, Yogurt Cheese Cake. Agaknya sebab sekarang aku tengah gila makan yogurt kot. The taste is sooooo nyum...sebab ada rasa masam-masam. Aku macam tak heran sangat pada cheese tu, aku lebih addicted pada rasa masam yogurt. hah..hah...apakah...

Ok, stok yogurt aku dah nak habes.....harus beli..

3 comments:

CiKPuaNLawA said...

jommm... bawak abe mu tadang tempat saye..mlm2 saya bawak kamu ke kedai yang selalu saya ceritakan itueeee....

CiKPuaNLawA said...

chop... bukan tadang ..
datang tapi...

hahahahahaaaa

j.u.l.i.e said...

puanlawa: ntah bila la nk bwk dia...nanti la kalo kbtulan ke sana yer...