Tuesday, July 10, 2012

Lanang tu lelaki...lelaki tu Lanang

Aku nak meroyan....tapi macam malas pulak nak menaip panjang-panjang....cuma aku nak cakap...hospital Pusrawi bahagian Klinik Sakit Puan, tingkat 2....servisnya memang hampeh dan kurang memuaskan.

Walaupun begitu...dapat lah jugak aku tengok keadaan baby macam mana...alhamdulillah, baby dalam keadaan sihat dan tidak ada sebarang masalah. Masa tengah scan tu, tangan dia belah kiri tengah tutup mulut, tangan belah kanan kat bawah kepala.

Wahhhh....tengah bersantai anak aku yer....macam bersantai-santai kat tepi laut pulok, baring sambil berbantalkan lengan gituuu....

Dan InsyaAllah, InsyaAllah, InsyaAllah...., baby aku adalah......

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Masa scan, kandungan dah berusia 24 minggu, means dah 6 bulan. Kejap je kan. Lagi 3 bulan je my cinonet ni nak keluar.

Cinonet....cinonet....




3 comments:

CiKPuaNLawA said...

yey....
ehas ade kawann....

j.u.l.i.e said...

puanlawa: nti bole ehas ajor mcm mne nk paw mainan kan....kuikuikui

Ajamahiyaa said...

hihihihi..cinonet....;)