Monday, September 3, 2012

clear anti dandruff and anti hair fall


Aku pernah pakai syampu murah sampai la syampu mahal, tapi tak berapa nak berkesan. So one day, aku masuk farmasi, try beli syampu clear. Clear for Anti Dandruff and anti Hair fall. Tak sia-sia sebab aku suka syampu ni. Memang rambut aku tak gugur. Setakat gugur 2-3 helai tu standard la, tapi tak seteruk macam sebelum ni.

Aku rekomen kan syampu ni untuk orang-orang yang mengalami masalah rambut gugur. Tapi mungkin depends pada kulit kepala jugak, but for me, this shampoo is good. Worth to buy.


4 comments:

gerbera said...

owh, nak cubalah.

j.u.l.i.e said...

boboi: try la,bli yg botol kcik dlu

CiKPuaNLawA said...

ade kutu bole pakai tak...?!!..ahhaaa..

j.u.l.i.e said...

puanlawa: dia x tulis utk anti kutu...hikhik