Saturday, November 10, 2012

10.11.12


Date yang cantik. Tak ada apa nak update sebenarnya. Teringat hari ni tarikh lawa, so nak jugak tulis something.

Hari ke-36 berpantang. Cinonet saya pun dah makin debab. Timbang berat dah 4.5kg. Patut la dukung kejap je dah lenguh urat saraf.  Yang atas tu gambar lama masa kat kampung, masa ni dia belum debab lagi. Actually saya dah 2 minggu di Putrajaya. Jaga diri sendiri...hehe. Tapi sekarang mak dan adik ada...temankan kami. Minggu depan diaorang balik lah.

Semalam cinonet kena cucuk, oh my gucci...dia punya meraung sampai hilang suara. Tapi kejap je tangisnya. Masa kat klinik, cinonet pandai jaga kelakuan, sopan tak meragam, sampai orang sebelah tegur...baiknya budak ni..tak nangis pun. Hahahaha...baik yer, dia belum tengok si kenit ni meraung meragam...abes satu rumah tak boleh tidur. Depan orang dia kontrol ensem...kikiki.

Saya sayang cinonet saya.


4 comments:

CiKPuaNLawA said...

mama ni.. diam2 dah la...
nnti org x nk ngorat saya klu tau saya ni gembeng...

j.u.l.i.e said...

puanlawa: mmg gembeng...kalo nanges tu suara dia smpai ke seberang jln...

cinta said...

kecit2 dah nampak ensem. hee..

j.u.l.i.e said...

cinta: hehe...tq