Thursday, May 23, 2013

beger bakar & meetball abang burn

Berlaku satu konflik dalam diri aku. 

Aku dibawa makan di kedai beger yang femes, kedai Burger Bakar Abang Burn.

Aku dihidangkan dengan sebijik beger bakar daging biasa, dan sepinggan meetball.



Konflik aku ialah...

KALAU MAKAN, GEMOK.

KALAU TAK MAKAN, RUGI...!!!!

Hehehehe.

Meetball itu superduper sedap. Begernya pun sedap, dan aku lagi suka beger bakar abang burn berbanding di Kaw-Kaw beger bakar. Tekak aku mengatakan beger dan meetballnya memang sedap, dan hati aku mengatakan....nak datang lepak kat sini lagi. Di mana?

Di Ramal Junction Food Court, Kajang.

Ada tv besar, ada pelbagai jenis pilihan makanan.

Tapi aku rasa kalau tempat ni ada bumbung dan sediakan kipas besar, lagi better kot.



Kalori, kalori.




6 comments:

gerbera said...

Aku pun rasa sedap meatball tu. Burger bakar kaw2 mmg x tak berkenan sgt sebab rasa msg.

Makan lah lagi.Makan banyak2. Moga aku tak gemok sorang.

cinta said...

menggiurkan..

Kay said...

mmg sedap!

turutan aku:
1. RBB
2. ABBB
3. UKBB


Burger Kaw-kaw tu akan masuk list aku lepas dh takde burger bakar baru

julieter said...

boboi: jom la gmok sesama... :D

siti: kalo terliur kena try supaya x terliur dah

kay: apa tu rbb, abbb, ukbb....eksplen.

Dr Singa said...

tapaukan meat ball

kita bawak gi piknik tepi tasik jomm

julieter said...

kakaksinga: jom...kena set time...