Tuesday, March 18, 2014

review


Agoda suruh aku review hotel di Bali, aku layan aje, aku terbaik hati letak rate 9/10, hehe. Aku tak cerewet sangat pasal hotel, kalau aku rasa selesa, bathroom dan toilet bersih, harga pun berpatutan, staf semua peramah, why not aku bagi rate tinggi sikit. Mungkin lain orang lain citarasa. Cuma food provided by hotel tak sesedap hotel 5 star, tapi sebab aku juga tak cerewet pasal makan, so that is no problem for me.

Cuma lokasi hotel ni agak tersorok dari pandangan mata, sebab itu aku cakap dalam review tu quiet environment but i love it. Aku tak suka bising-bising. 

Oh ya, dalam bilik hotel ini ada disediakan sejadah dan arah kiblat, payung pun ada.

Dan setakat ini aku takde masalah book hotel melalui Agoda, harap-harap lepas ni pun takde masalah.


7 comments:

gerbera said...

Dulu aku duduk pun hotel tersorok. Tapi berbaloi sesangat dengan harga.
Sunyi ,bila balik malam takut juga. Tapi aku buat muka berani. Tapi kalau pegi lagi aku cari hotel super murah je lagi.

Dr Singa said...

tu lah..
selalu baca orang2 yang ngomen pasal hotel2 ni..
bayar murah .. expect breakfast tahap Hilton..komen sikit choice lah.. tak panas sangat lah ..tak ada hair dryer lah...

you get what you pay lah kan.. tapi kalau rajin cari dan baca sana sini.. we can get more than we actually paid
..

julie shahril said...

kakizat: sbb sedar diri lah saya taknak jadi cerewet, we get what we pay, bayar murah tp expect more, lupakan aje.

wan norulkhamisa said...

Agoda ni kire macam org tengah ye kak eh..oh senangla nnti leh gune perkhidmatan dia..

julie shahril said...

lisa: yup agoda ni mcm org tgh, sometimes agoda ada buat offer murah, tp ada sikit tax kena byr. tapi org kata kalo nak pegi indon, better book hotel direct terus kat sana, lagi murah sbnrnya.

t.a.t.a said...

Kalau aku stumbled upon your review ni kan, aku rasa nak jugak la pergi.

julie shahril said...

tata: tu review aku, mesti trkejut aku bg 9/10 ..hihi..rmai komplen hotel ni food x sedap tp bg aku yg x cerewet ni it's ok, u get what u pay bak kata dr.singa, mmg food dia so-so je, yg sedap kat sana x semestinya halal...u know bali kan.tp yg lain comfort.