Thursday, August 28, 2014

b*gel

Sejak 2 menjak ni terdengar-dengar berita pasal bogel. Ada sekumpulan chinese buat pesta bogel di Penang. Terbaru di Ipoh, model berpakaian pengantin chinese buat wedding photography di tengah jalanraya yang sibuk dalam keadaan separuh bogel.

Best sangat ke bogel nih?

Jangan nanti Allah turun bala bukan diaorang je yang kena, orang lain yang tak bersalah pun kena tanggung akibat.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nah....suka sangat bogel-bogel kan...

Hah...hambek ni gambar separuh bogel..


"Saya bogel takpe, sebab saya kiut..."



Heheheheheee...
ni masa umur dia 6 bulan.

kalau yang spesis ni bogel memang tak akan keluar berita, tak payah turun naik mahkamah..
ngehngehngeh

dan tak akan kena denda rm400

rm400 je..?








4 comments:

Aliyyah Aziz said...

Berbaloi bogel tengah jalan. Model bogel dpt byran ribu2, denda cuma RM400. Lepas ni tak serik nak bogel lagi.

Sal Bee Yah said...

haha..part last tu epik..400 je?

alolo...yang gambar atas ni takpe sebab comel sangat!

eynda said...

Wow!! Sexy betoi yg bogel dlm gambar tu hihi...

Daddy Ziyyad said...

yg tu bogel takpa...cute :P