Tuesday, December 15, 2015

15.12.15

Sebenarnya entry ni nak mengenang tarikh cantik hari ni, 15.12.15.  Pantang ada date lawa sikit mesti nak simpan kenangan la konon.

Sebab takde apa nak cerita, aku letak lah gambar ni, aku jumpa kat fb.

Cute kan.






Gambar last sekali tu aku edit sendiri, hahaha. Gambar Zhareef masa baby, debab gebu gebas.  Sama kan muka dia dengan kartun tu. Kartun apa ntah, aku lupa.


5 comments:

cinta said...

Itu kartun yg rumah dia terbang dek belon tu kan.
sama la. Hehe..

cinta said...

Itu kartun yg rumah dia terbang dek belon tu kan.
sama la. Hehe..

julie shahril said...

cinta: a.ah...tapi lupa apa tajuk ntah kartun ni

eynda said...

Movie tu nama "UP" hehe... comel2 semua :-)

SuzieLAWAti said...

ade lagi la.... yang macam pocoyyo.... nnti makk wasep gambo nye.... hehehe


hahahahaa... sama la anak umi...!!!