Thursday, July 8, 2010

aku kalah

Kesian ko sotong...diperjudikan nasib utk buat ramalan...
hahaha..

Semalam saya sms adik kat kampung, tanya dia sokong Spain ke Germany. Dia kata dia sokong Spain. Ok, kalau gitu saya sokong Germany lah. Dengan bangganya saya bet dgn dia, sapa kalah kena belanja aiskrim Drumstick yg harga RM2.20 tu. Dia jawab, ok no hal. Oooo...berlagaknya dia.

Tup tup pagi ni Germany kalah. Baek lah...aku kena belanja dia aiskrim drumstick, tunggu lah aku balik 2-3 bulan lagi ye dik.




Note: umur adik saya yg sengal itu baru 12 tahun, sebab tu bet dgn dia setakat belanja aiskrim je...wahahahaha. Kalau bet belanja yg bukan2...harus rabak poket aku. Bijak kan kakak dia....hehehe





7 comments:

gismo82 said...

Nape hang tak bet dgn aku.. Aku sokong Spain sbb En. Paul kata Spain mng... kalau tak dah dapat Domino Pizza dah aku.. addoo..aiii

j.u.l.i.e said...

khairul: sbb aku bijak, memilih utk bet ngn adik aku je...stakat aiskrim...hahaha, kalo bet ngn ko dah sah2 kena order domino 4 kotak, chicken spicy la,garlic bread lagi...oh tidakkkk...wakakaka

blurr33 said...

tak baik ko ajar adik ko main betting2..
kang tak pasal2 dia cari sotong, bela buat predict game..

j.u.l.i.e said...

kam: aku x ajar...cuma nak rasa dia blanje aku, skali aku yg kena blanje dia...aduyai..
tapi takde la bet nak beli ps2 mcm ko pnah berjanji ngn adik ko kan...kan..kan...

blurr33 said...

hehehehe.. ingat plak ko kisah aku tu... tulah dia,bet siang pandang pandang, bet malam dengar dengar..
kuikuikui

j.u.l.i.e said...

kam: ingatttt..kisah ko tu mcm ingatan kat aku...hehe, beli aiskrim aje udahhh..

Gelaspecah said...

hehe, ingat aku, pasal bet ni,,,,aku tak pernah betting tapi ramai yang tanya apa tim yang aku pilih,,,,sure tim yang aku pilih selalu kalah,,,,baru2 ni, pilih brasil, kalah, pilih ghana kalah, pilih argentina, kalah, pilih uruguay, kalah dan last sekali pilih german, juga kalah,,,,,final,,,aku pilih korea selatan,,,,pasal Malaysia pernah mengalahkan korea selatan,,,