Friday, July 16, 2010

kenapa lelaki tak suka menonton Twilight

Membaca blog ini membuat saya senyum sorang-sorang. Bukan gila, tapi rasa terhibur. Nice blog.

12 comments:

gismo82 said...

sbb heroin kurang mantap... he..he..he.. hero plak lembik..

j.u.l.i.e said...

kerul: yeke lembik....ke ko x leh terima hakikat hero dia ensem...hahaha

blurr33 said...

hero dia muka mcm tak mandi pagi, pastu rambut tiru stail rambut aku.. no class... so takyah tengok.. kekekeke

j.u.l.i.e said...

kam: betol la...memang ramai lelaki jeles ngn edward cullen...aku phm..aku phm...

joyahsport said...

kih..kih...blurr prasan..

j.u.l.i.e said...

joyah: blurr mmg gitu,dia frust...patutnya watak edward cullen tu dia yg pegang... ;)

mrs.ecam said...

klako aku bce komen si gismo ngan blur tuh...mmg nmpk dieorg jeles...tp kt opis en.somiku rmai lelaki2 yg ske tngk cite twilight ni...ngkn sbb gelpren dieorg ske n sje nk amik ati...cit poddah...hhihihi

j.u.l.i.e said...

rozi: alasan je tu,konon temankn gf..tp diaorg pon nak tgk..hahaha

cinta said...

waa.. hensem!! statement seperti ini yg jelas menunjukkan ketakjubanku terhadap mana2 jejaka kacak tidak pnah membuatkan en.somiku tergugat. mm, mmg penuh keyakinan diri.

j.u.l.i.e said...

siti: suamimu tetap hero dihatimu.. :)

Gelaspecah said...

lelaki tak suka menonton sebab,,,,hero selalunya kena puji oleh si hawa,,,,jadi si adam cemburu, cuba si adam ni saja kena puji,,,,,maksudnya dipuji lebih hensom dari hero filem, sure si adam ni tadi suka menengok wayang..

j.u.l.i.e said...

gelaspecah: ye tau dah...kesimpulannya ialah lelaki semua jeles dgn edward cullen...hehehehehe...