Wednesday, September 22, 2010

so long


I miss my auntie, Honeyza. We were separated due to family broken. Kalau family bertelagah, hubungan saudara akan jadi jauh. Dah banyak kali raya saya tak nampak muka dia. No phone number, no address apatah lagi email. Marah ke dia? Saya mengharapkan dia datang ke rumah kerana saya tidak boleh pergi rumah dia. Ada sebab kenapa saya tak boleh pergi rumah dia.

Sampai bila harus bersengketa?

I wish I will meet her one sweet day.

9 comments:

Anonymous said...

Hmmmm~ xsuke kan fmly broken?
apakah..? adakah? sampai bilakah?
mahu kembali ke zaman kiter bermain2 polis sentri bersama sepupu-sepapat rioh rendah gabungan kesemua keluarga.....huuuuuuuuuuuu~

-aja-

j.u.l.i.e said...

aja: ajaaaaa....!!!!! kalo jumpa dia kirim salam ek...aja mesti pegi umah mak milah kan... ;)

bain said...

ada soklan.. dlm gmbo tue yg mana mcik deme & yg mana deme?? mosti deme yg golap tue.. hikhikhik..
dah bosau jd cerah sobab deme pkai fair&luvly kans?? ahaks..

j.u.l.i.e said...

bain: yg pkai baju gaun seksi itu lah aku..haha,masa kecik je seksi,dh besor ni tak la seksi,bahaya! hello...xde maknanya nk pkai fair&lovely, semulajadi tau...hahaha

HaWe said...

tgk pic pon dh boleh agak yg mane k.julie..hehe..

Anonymous said...

k.yie..ahaaa..mestila aja kesana..
cume ritu xsempat ke uma kak yie..
tp nk nunggu jmpe dia lg ntah balik biler la plak...huhuhuhu..
fmly broken nih menyebabkan kiter generasi yg cucu-cicit nih tersepit...klu kiter yg cucu-cicit nih wat meeting scr senyap2...kompom leh unite balik..barula leh wat family day dgn jayanyer...keluarge kiter kan besa...

huhhh~angan2 jelaa...(moga impian menjadik kenyataan)hahaha...haihhhhhh~

j.u.l.i.e said...

hawa: hehe...muka x byk berubah kan...

aja: ye btol tu,mmg rasa trsepit dan serba salah.Org2 tua bertelagah tp kita yg makin jauh,dah la jumpa sethn skali je..huhu.jom la wat meeting antara sepupu sepapat ni,kita together2 plan buat fmly day hujung thn...hehe..

Gelaspecah said...

teringat rakan2 lama yang ditinggalkan begitu lama,,,,,,harap2 julie dapat merapatkan tali kekeluargaan dengan saudara,,,,

j.u.l.i.e said...

gelaspecah: insyaAllah 1 day...kalo semua saudara2 tu sedar bahawa sapa lah kita tanpa sedara mara,diaorg akan tau betapa pentingnya ikatan kekeluargaan,cuma yg ruginya ialah generasi anak2 kita yg akan dtg,diaorg x kenal sapa sedara diaorg sbb hubungan dh makin jauh.