Wednesday, March 28, 2012

saya rasa..

  • Kadang-kadang saya rasa macam nak tutup je blog ni.
  • Saya dah pandai pakai skirt labuh. Dalam situasi sekarang, pakai skirt labuh atau baju kurung lebih selesa daripada pakai seluar.
  • Saya sibuk mencari produk penjagaan muka baru yg sesuai dengan kulit
  • Saya rindu nak berhiking macam dulu tapi rasanya harus dilupakan....mungkin utk selamanya.
  • Saya rasa cepat mengah kalau banyak berjalan, cepat kenyang walaupun baru makan sikit dan kadang-kadang tak tahu nak makan apa.
  • Kalau nak bagi terbuka selera, saya kena makan ulam, ikan masin atau ikan pekasam dan sedikit sambal belacan. Sungguh melayu tekak ni.
  • Saya sedang berjinak-jinak buat kraf yg entah apa-apa, janji happy walaupun hasilnya agak huduhhhh.
  • Fikiran mudah terganggu dengan perkara-perkara yg entah apa-apa, walaupun perkara tu kecik tapi selalu memikirkannya.
  • Dalam situasi sekarang, shopping online lebih menyeronokkan daripada nak berjalan dalam mall. Click here, click there, barang dah sampai depan mata.

4 comments:

♥ ROS ♥ said...

Jangan la xsemngt lak kak.. Hihihi.. Biasalah mum to be mcm beremosi skit..kihkih..jgn ttup blog yer.. :)

j.u.l.i.e said...

ros: hai ros...ada juga yg sudi baca blog akak yg ntah apa2 ni kan...thanks yer..

Kehelan said...

Weh julie knp nak tutup blog?

Knp nak stop hiking? Nnt dhbersalin anak ko dh besar skit, boleh la ko hiking ngn anak n suami... Lg best! Kan kita selalu tgk...

j.u.l.i.e said...

Kay: sbb kdg2 rasa dh bosan berblog n xtau nk tulis apa, tp tu kdg2 jela..
psl hiking...mgkin betul apa ko ckp...tp tgk la mcm mne,tgk keadaan..