Friday, August 24, 2012

1st day raya 2012

 semua orang kata aku tembam....huhu...

Sambutan Aidilfitri 2012 untuk pertama kalinya sebagai isteri, bergambar di pagi raya bersama keluarga mertua. Dengan keluarga sendiri tak ada adegan gambar-gambar sebab mak tak pakai baju raya di pagi raya, alahai...macam mana nak bergambar. Takpe, gambar-gambar di Pontian ada, later-later aku update.

Lepas salam-salam dan membedal ketupat rendang, pergi rumah mak dulu, mak pakai tshirt dengan kain batik je, rimas katanya pakai baju raya. Hahaha. Lepas tu pergi beraya rumah kaum kerabat hubby, jenuh kaki ni berjalan dari rumah ke rumah, perut pun dah tak boleh menerima makanan lagi. Kenyang anak aku dalam perut membedal macam-macam. Hehehe.

Apa-apa pun, raya tahun ni ada kelainan sebab dah ada keluarga lain. Dulu dengan keluarga sendiri je. Walaupun penat tapi seronok. Badan dah melekit bagai tetap jugak nak beraya. Jangan tak percaya, dah tua-tua bangka macam aku ni pun still dapat DUIT RAYA okeyyyyy.....i like....





3 comments:

Kay said...

Salam Aidilfitri Julie..

baju famili ko mcm baju raya adik aku laa... sejibik..

♥ ROS ♥ said...

Salam aidilfitri..mmg tembam, tp comel :) aura preggy katakan :p

j.u.l.i.e said...

kay: oo yeke..nsib baik aku x join diaorg pkai bju sama...ekeke

ros: hahaha...comel la sgt...