Monday, August 27, 2012

raya 2012 - Endau, Mersing, Pontian

Aku hadapi bulan puasa tahun ni macam biasa, cuma terlebih penat sikit sebab nak kena bawak badan yg berat. Family belah hubby agak ramai, bukan agak ramai....memang ramai pun. Kemeriahan tu terasa sebab rumah mereka dekat-dekat, jalan kaki je. Family aku pulak kebanyakan tinggal di luar Endau, nak tunggu berkumpul ramai tu berjanggut jugak lah.

So ini adalah family my husband.








 Ini pulak family aku di Mersing.





Ni family di Benut, Pontian.
Actually saudara mara di Benut ni aku tak berapa kenal dan rapat sangat, jumpa pun setahun sekali.






 Beraya rumah kawan husband...
yg baju oren tu kawan sekolah dia..

dan ini Kiddy and Aida...
tak sangka diaorang sudi datang ke rumah..
walaupun dah lewat malam...
makan aje apa yang ada....hehehe..


Hari raya yang memenatkan....dan menggemukkan.




2 comments:

CiKPuaNLawA said...

meriah ko kiah... raya tahun nih...

j.u.l.i.e said...

puanlawa: bole dikatakan meriah jugak...tp belah kita biasa2 je...belah mertua yg meriah