Monday, August 5, 2013

find aishah

updated.

Budak ni dah jumpa, selamat di Penang. Bila dah baca news aku rasa macam nak blame mak dia. Tapi kita tak tau cerita yang tepat dan benar, so takpe lah, yang penting budak Aishah ni selamat.

Moral of the story, jangan mudah percayakan orang yang baru kita kenal, kenal di facebook pulak tu.


As a mother, this news makes me touched. Comel gila budak ni. Pesanan dan peringatan untuk semua dan diri sendiri terutamanya...jangan berenggang langsung dengan anak kalau keluar ke mana-mana. Please, please, please. 

Sejak-sejak dah ada anak ni aku memang tak boleh dengar berita macam ni, mudah je air mata ni dah berjurai.

Ya Allah, lindungi lah Aishah. 



3 comments:

CiKPuaNLawA said...

sebab tu sekarang ni tengah rasa membuak2 nak balik kampung tengok anak2 kecil.... risau beb....

mau gila kalau jadi macam ni....

cinta said...

mtk2 dia selamat.

Daddy Ziyyad said...

Ya Allah...
Moga dipermudahkan urusan mencari kanak2 ni...Moga diketemukan semula...