Thursday, November 27, 2014

KLMJ#1 - Taman Pelangi,JB


Kiri ke kanan: Kak Jura, Kak Is, Lina, aku


Menatap gambar 14 tahun lepas...

Terasa macam legend pulak..hahaaa...dengan spek tebal dan....gemok.

Tapi satu je yang aku rasa nampak macam baik...

Tudung tu....labuh menutup dada...hehee..memang ikut spesifikasi muslimah sejati...

Kehkehkeh..

Zaman aku belajar dulu mana wujud shawl butterfly, wide shawl glitter, halfmoon shawl tu semua bagai....tudung Fareeda ke Rogayah ke pun belum ada..

Yang ada...tudung bawal 3 segi tu...masa tu dah kira jelita dah kalau dapat pakai tudung bawal 3 segi..

Ni zaman awal 20-an, tengah amek diploma. Aku duduk di Taman Pelangi, JB. Tak sangka dah 14 tahun berlalu. Aku rasa macam dah tua sangat.

Kiri ke kanan: Jun, Kak Is, Meyna, Nan, Kak Jura


Semoga kawan-kawan aku berjaya dunia akhirat.

Terima kasih Kak Is sebab share gambar ni...

zaman dulu aku tak reti guna kamera..hihi





4 comments:

CiKPuaNLawA said...

siyes makkk tak kenal ko nakk...!!!...

klu tak tengok caption bawah tu.. kompom makk cakap... ni gambo sape nih....

maap kan makk nakk.... !!!

Daddy Ziyyad said...

hahahhaa..

Tapi takpa...spek tebal..gemok ke? hahaha

Zaman dulu, teknologi camera tak canggih...sedih kan..sekarang ni, senang aja boleh simpan high quality pic dlm hp

Dr Singa said...

macam ostajah!!

julie shahril said...

cpl: hahahaa...sampai hati x kenal kita..nampau nau wajah tak jelita skg (Oppsss...skg aku jelita ke..???)

dz: gemok jugak zaman tu, tapi tak segemok skg. hihi. memang rasa rugi sebab zaman muda mudi dulu tak pandai pegang kamera, malah tak terpikir pun nak beli kamera. Sedih btol.

kakizat: ostajah julie ellyzer....mcm tak ngam je...muahahaa