Tuesday, August 18, 2015

Kembara Afghanistan - ET



Kisah pengembaraan yang rare, berani dan konfiden. Tapi seriously aku tak puas baca sebab macam sekejap je dah habis. Alangkah bagus kalau ET boleh combine semua kisah pengembaraannya dalam satu buku. India, Iran dan Pakistan...harap-harap ET akan tulis kisahnya sepanjang berada di 3 negara tersebut.

Walaupun aku bukan seorang pengembara, tapi aku suka membaca kisah-kisah pengembara, kerana dari situ kita boleh dapat rasai pengalaman mereka dan mana tahu suatu hari nanti, itinerary dan tips-tips nya boleh dijadikan rujukan.

Tahniah ET. Teruskan mengembara dan teruskan menulis.




2 comments:

Kay said...

busy tak sempat baca... baru m/s kedua... ataupun sbbnya semangat membaca dah berkurang?

julie shahril said...

Kay: smangat membaca dah takde, aku pon sama, tapi utk kisah dia ni aku excited nak baca.